Ομάδα μαθητων Λυκείου Μονάχου

Ομάδα μαθητών Λυκείου Μονάχου: Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή
Η ομάδα Κ. Καραθεοδωρή δημιουργήθηκε στο Λύκειο Μονάχου το σχολικό έτος 2015-2016 με πρωτοβουλία του καθηγητή μαθηματικών, κ. Μιλτιάδη Αδάμ. Η ομάδα έθεσε σαν στόχο να διερευνήσει τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Έλληνα μαθηματικού που έζησε, μεγαλούργησε, πέθανε και τάφηκε στο Μόναχο. Διερευνώντας αναλύσαμε τους δρόμους της προσφυγιάς, της προδοσίας, της πίκρας αλλά και της διεθνούς επιστημονικής αναγνώρισης... Είδαμε και το πρόσωπο μιας Ελλάδας που στέκεται για τα παιδιά της όχι ως μάνα αλλά ως κακή μητριά.
Κι όλα αυτά επειδή εμάς μας νοιάζει.
Το ταξίδι συνεχίζεται και αύριο θα μας νοιάζει κάτι άλλο...

Για την ομάδα.
Αδάμ Μιλτιάδης

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

2-ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ


2- ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Αγαπητοί μαθητές,
σας χαιρετώ και εύχομαι να σας βρίσκω όλους καλά εσάς και τις οικογένειές σας.
Συνεχίζοντας την επανάληψη προτείνω:
1   1. Να κάνετε επανάληψη την θεωρία του 2ου κεφαλαίου μέχρι εκεί που φτάσαμε πριν κλείσει το σχολείο , δηλαδή &2.1 έως και την &2.7. (σελίδα 91 έως σελίδα 153).
Εξαιρείται η παράγραφος της κατακόρυφης εφαπτομένης  (σελίδα 97) που είναι εκτός ύλης.
Η επανάληψη να γίνει με σκοπό να θυμηθείτε  ορισμούς, θεωρήματα και ότι άλλο είναι απαραίτητο για να λύσετε τις ασκήσεις που θα σας επισυνάψω.
2    2.  Να μάθετε τους ορισμούς και τις αποδείξεις των θεωρημάτων που είναι εντός εξεταστέας ύλης των παραγράφων: &2.1 έως και την &2.4.
3     3.   Αφού κάνετε την επανάληψη της θεωρίας όπως προανέφερα να απαντήσετε στα επισυναπτόμενα.
4     4. Τις απαντήσεις σας να τις στείλετε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση μέχρι την Παρασκευή                 03.04.2020.
5   5. Θερμή παράκληση για την καλύτερη οργάνωση, τις απαντήσεις σας να μην τις στέλνετε ως απάντηση στο δικό μου μήνυμα.
Να τις στέλνετε σε ξεχωριστό μήνυμα με θέμα ΄΄ 2-ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ΄΄.
Επίσης στις επισυναπτόμενες σελίδες να έχετε σαν τίτλο το όνομά σας και να τις έχετε αριθμήσει, π.χ ΄΄ 1 Αδάμ Μιλτιάδης  2- ΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄, ΄΄2 Αδάμ Μιλτιάδης 2-ΕΡΓΑΣΙΑ΄΄,……
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
Μιλτιάδης Αδάμ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ -ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ 2ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου